SKJORTOR - Dahlin

SKJORTOR

En skön skjorta är som en schyst kompis. Sömmarna sitter där de ska, tyg och skärning som ett handslag. Tål att nötas på, men svår att skiljas från. Skillnaden med skjortor – du kan köpa dem.

TRÖJOR - Dahlin

TRÖJOR

Med en tröja från Dahlin är du alltid ledigt klädd. Redo att hitta ut, men aldrig att smälta in. Grundtanken är så klart att du ska hålla dig varm. Men vi vill mer än så – att du ska hitta en egen väg.

PIKÉ/JERSEY - Dahlin

PIKÉ/JERSEY

Garderoben behöver alltid fyllas på när gamla trotjänare gjort sitt. Här hittar du tidlösa basplagg men också många utropstecken med detaljerade detaljer och färgstarka färger.

MÖSSOR - Dahlin

MÖSSOR

Mössan är en funktionell och snygg accessoar. Vi har mössan som passar de flesta olika tillfällen. Hos oss hittar du både klassiska, sportiga och färgglada mössor!

HÖJDPUNKTER I VÅR/SOMMAR 2017 KOLLEKTIONEN

Dahlin HÖJDPUNKTER I HÖST/VINTER 2016 KOLLEKTIONEN

Besök våra utvalda butiker

Våra kläder och skor hittar du i ett antal noga utvalda butiker som inte bara delar vår känsla för kvalitet i tyger, skärningar och passform. Utan också värderingen att mode handlar om mod. Att våga överraska, att våga kombinera olika färger och stilar, att spela med kontraster.

#

Vår / Sommar 2017

Bläddra i vår katalog online
Dahlin Höst/Vinter 2016 katalog online