Om oss

Om HEAB/Hestra AB

Bakom varumärket Dahlin står det anrika, småländska företaget, HEAB Hestra. Sedan 1919 har vi designat och tillverkat skjortor för den självsäkra och medvetne mannen. Under åren som gått har vi utökat sortimentet med tröjor och skor som säljs hos utvalda handlare i Skandinavien och norra Europa.

Martin Dahlin är ansiktet bakom Dahlin. För många svenskar är han känd som en av de stora hjältarna från fotbolls-VM 1994 där Sverige överraskande spelade sig till ett brons. Martin själv var med sina fyra mål en högst bidragande orsak till det landslag som charmade en hel värld med sin offensiva fotboll.

År 2019 har vi funnits i 100 år, och det är med både glädje och stolthet som vi även idag kan säga att vi ännu inte är vare sig trötta eller mätta. Framtiden tillhör den välklädde mannen och från Hestra kommer det fortsätta att levereras kläder och skor av högsta kvalitet.

Vårt hantverk - om varumärket Dahlin och företaget Heab Hestra Vårt hantverk - om varumärket Dahlin och företaget Heab Hestra

HÖJDPUNKTER I VÅR/SOMMAR 2017 KOLLEKTIONEN

Dahlin HÖJDPUNKTER I HÖST/VINTER 2016 KOLLEKTIONEN

Besök våra utvalda butiker

Våra kläder och skor hittar du i ett antal noga utvalda butiker som inte bara delar vår känsla för kvalitet i tyger, skärningar och passform. Utan också värderingen att mode handlar om mod. Att våga överraska, att våga kombinera olika färger och stilar, att spela med kontraster.

#

Vår / Sommar 2017

Bläddra i vår katalog online
Dahlin Höst/Vinter 2016 katalog online